Nu am nimic..cuvintele cel mai des folosite in ultima vreme; cuvinte de care incep sa ma satur, si la care tot incerc sa le scot din vocabular dar fara niciun rezultat. Da, sunt o ciudata cand prefer sa tac decat sa spun exact ce gandesc, desi mi-e teama sa spun adevarul cand stiu ca doare. Uneori o minciuna e mai buna…dar una azi, alta maine si se cam umple paharul.
Cuvintele astea sunt ca o tigara ajunsa la filtru.. Nu stii cum sa faci sa o mai pastrezi aprinsa. Totusi..cand iei in considerare faptul ca o persoana e dispusa sa faca un gest frumos pentru alte persoane care probabil azi sunt maine uita de tine…ai cam vrea sa arzi tigara aia pana nu mai ramane nimic din ea. Pe masura ce trece timpul observi cum unele lucruri se schimba..intervenind orgoliul prostesc ce inclina balanta spre sfarsit.
Nu pot spune ca imi lipseste orgoliul, insa glumele proaste, lipsa de interes si raspunsurile date in scarba cand sunt altii de fata, nu le pot digera nici cu o tona de lamai. E 7 dimineata si ma gandesc fix la o sticla de tequilla doar pentru mine. Terapia perfecta as putea spune; insa nu inseamna ca rezolva si problemele aparute..desi cateva momente de “liniste” mi-ar prinde bine. Si unii merg pe ideea ca ” mai bn o las in pace, si ii trece repede”..hm as putea schita un zambet acum, pentru ca nu pot trece peste asa usor…de dragul situatiei te faci ca nu vezi, doar sa eviti o cearta .. Nici nu cred ca pot explica in cuvinte starea pe care o am..
Dar o solutie de moment exista intotdeauna, inghiti cuvintele si iti ocupi timpul cu altceva…scris,citit, seriale etc. Uneori e mai bine sa nu depinzi de cineva sau ceva, insa ajungi intr-un punct in care te agati de luminita de la capatul tunelului, sperand ca va fi totul schimbat..da, ajungi sa renunti la egoism si sa te gandesti la “noi” nu la “tine”…si incet incet, observi cum doar tu faci asta. Bineinteles ca la inceput nu exista situatia asta, doar dupa ce afisezi partea ta slaba, dependenta, instabila.
Am probleme, as putea sa le numesc pitici pe creier, cu totii avem, dar invatam sa nu le alimentam puterea de a ne influenta…si ce faci in momentul in care piticii aia de fapt cam au dreptate?! Mergi mai departe ignorandu-i, incerci da remediezi situatia sau pleci? Evident ca le faci pe toate de la prima, pana la ultima( daca nu exista un efect pozitiv) …Desi…vrei sa-ti dai palme uneori sa te schimbi…sa adopti o atitudine de ” nu ma afecteaza” nu ai cum… Una iti cere creierul alta sufletul, si mai rau e daca au o relatie consensuala? Ai vrea sa te indrepti spre primul.perete si sa-ti lovesti capul de el, pana gasesti un raspuns…